Raviolisalade met tonijn
Met veel verse groenten
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Giet de ravioli en broccoli af en spoel voorzichtig onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snipper de ui. Meng de pijnboompitten, ui, rucola, tonijn en olie.
Schep de ravioli en broccoli door de tonijnsalade. Voeg eventueel peper toe. Schep de raviolisalade op de borden.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Raviolisalade met tonijn
Met veel verse groenten
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Giet de ravioli en broccoli af en spoel voorzichtig onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snipper de ui. Meng de pijnboompitten, ui, rucola, tonijn en olie.
Schep de ravioli en broccoli door de tonijnsalade. Voeg eventueel peper toe. Schep de raviolisalade op de borden.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse volkoren ravioli ricotta e spinaci
500 g broccoli
25 g pijnboompitten
1 rode ui
75 g rucola
260 g tonijn met chili en knoflook in blik
3 el extra vierge olijfolie