Komkommersalsa
bewaar
bewaar

Komkommersalsa

Geniet van een smaakvolle dans op je tong met deze frisse en pittige komkommersalsa!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd ½ komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Maak ½ groene paprika schoon en snijd in stukken van 1 cm. Verwijder de zaadlijsten van ½ jalapenõpeper en snijd grof. Snijd ½ bosui in dunne ringetjes. Snijd de platte peterselie grof.

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de vrucht en pers uit. Hak de komkommer, paprika en jalapenõpeper grof in de hakmolen van de staafmixer. Doe in een kom. Voeg de bosui, peterselie en het limoenrasp toe en meng met extra vierge olijfolie en het limoensap. Breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout.

bewaartipJe kunt de salsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Komkommersalsa

Geniet van een smaakvolle dans op je tong met deze frisse en pittige komkommersalsa!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig