Salsa verde
Deze superverse, zelfgemaakte kruidensaus maakt van kip, entrecote, karbonade en sardientjes een echt smaakfeest!
Aan de slag
Snipper de sjalot. Doe de helft van het basilicum, van de munt, van de peterselie en van de koriander samen met de sjalot, knoflook en 1½ el olie in de vijzel. Maal tot een gladde saus en schep in een kom.
Maal van de rest van de kruiden en 1½ el olie nog een portie. Meng beide porties door elkaar en voeg de rest van de olie, de kappertjes en 2 el water toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Vijzelen
Instructievideo - 01:06 min.
Salsa verde
Deze superverse, zelfgemaakte kruidensaus maakt van kip, entrecote, karbonade en sardientjes een echt smaakfeest!
bijgerecht
null personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot. Doe de helft van het basilicum, van de munt, van de peterselie en van de koriander samen met de sjalot, knoflook en 1½ el olie in de vijzel. Maal tot een gladde saus en schep in een kom.
Maal van de rest van de kruiden en 1½ el olie nog een portie. Meng beide porties door elkaar en voeg de rest van de olie, de kappertjes en 2 el water toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g verse basilicum
7½ g verse munt
20 g verse platte peterselie
15 g verse koriander
1 sjalot
1 teen knoflook
6 el extra vierge olijfolie
2 el kappertjes
2 el water
Dit heb je nodig
vijzel
kom