Salsa verde
bewaar
bewaar

Salsa verde

Deze superverse, zelfgemaakte kruidensaus maakt van kip, entrecote, karbonade en sardientjes een echt smaakfeest!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de sjalot. Doe de helft van het basilicum, van de munt, van de peterselie en van de koriander samen met de sjalot, knoflook en 1½ el olie in de vijzel. Maal tot een gladde saus en schep in een kom.

Maal van de rest van de kruiden en 1½ el olie nog een portie. Meng beide porties door elkaar en voeg de rest van de olie, de kappertjes en 2 el water toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

bereidingstipJe kunt deze salsa ook met de staafmixer bereiden.
bewaartipJe kunt deze salsa 3 dagen van tevoren maken. Doe in een bakje, schenk er een laagje olie bovenop en bewaar afgesloten in de koelkast.

Vijzelen

Instructievideo - 01:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salsa verde

Deze superverse, zelfgemaakte kruidensaus maakt van kip, entrecote, karbonade en sardientjes een echt smaakfeest!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig