Bloemkool met salsa verde
bewaar
bewaar

Bloemkool met salsa verde

Italiaans tintje: de kruidige saus van peterselie, basilicum, knoflook en kappertjes

10 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.

Doe ondertussen de knoflook met de kappertjes, augurken, peterselie, mosterd, azijn, olie en het basilicum in het bakje van de staafmixer. Maal tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en voeg het zout toe.

Doe de bloemkool in een schaal en schep de salsa verde erover.

combinatietipLekker met een karbonade en krieltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met salsa verde

Italiaans tintje: de kruidige saus van peterselie, basilicum, knoflook en kappertjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig