Gegrilde biefstuk met salsa verde
bewaar
bewaar

Gegrilde biefstuk met salsa verde

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd korsten van brood. Schenk azijn en 1/2 eetlepel water in diep bord. Week brood hier kort in. Pel knoflook. Verwijder takjes van basilicum en munt. Meg in vijzel of keukenmachine brood, knoflook, augurken, basilicum, munt en olijfolie tot puree. Breng salsa verde op smaak met peper en zout. Verhit grillpan. Bestrijk biefstukken aan beide kanten met resterende olijfolie. Grill biefstukken in hete grillpan in 2-5 minuten naar wens rood, rosé of doorbakken. Keer halverwege. Serveer biefstuk met salsa verde, ovenfrites en broccoli.

algemeenSalsa verde smaakt ook heerlijk bij gebakken kipfilet of karbonade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde biefstuk met salsa verde

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig