Ananassalsa
bewaar
bewaar

Ananassalsa

Deze salsa is onder andere heerlijk bij varkensvlees: met ananas, jalapeños en koriander.

10 min. bereiden / 1 uur wachten

licht pittig

5 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de groene schil van een schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Maal de ananasstukjes grof in een keukenmachine. Meng in een kom met het rasp, sap, de ananas, fijngesneden jalapeños (pepers), olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met zout. Dek af. Laat 1 uur staan.

combinatietipLekker bij varkensvleesspiesen.
bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananassalsa

Deze salsa is onder andere heerlijk bij varkensvlees: met ananas, jalapeños en koriander.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig