Salsa van ananas, jalapeño en rode ui
bewaar
bewaar

Salsa van ananas, jalapeño en rode ui

Ananas + jalapeño + rode ui = supersimpele salsa!

5 min. bereiden

pittig

3 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het steeltje van de jalapeñopeper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Snipper de rode ui. Snijd de ananas in blokjes van ca. een ½ cm.

Doe de ananas met de jalapeñopeper en rode ui in een mengkom en schep door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietipVervang de ananas voor de afwisseling eens door mango of tomaat.
combinatietipLekker met gegrilde kip, garnalen of als dip voor nachochips.
bereidingstipMaak je salades, marinades, sauzen en toppings zoveel mogelijk eerder op de dag en bewaard in de koelkast tot de grill aangaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salsa van ananas, jalapeño en rode ui

Ananas + jalapeño + rode ui = supersimpele salsa!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig