Salsa van ananas, jalapeño en rode ui
Ananas + jalapeño + rode ui = supersimpele salsa!
Aan de slag
Snijd het steeltje van de jalapeñopeper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Snipper de rode ui. Snijd de ananas in blokjes van ca. een ½ cm.
Doe de ananas met de jalapeñopeper en rode ui in een mengkom en schep door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Salsa van ananas, jalapeño en rode ui
Ananas + jalapeño + rode ui = supersimpele salsa!
bijgerecht
null personen
40 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het steeltje van de jalapeñopeper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Snipper de rode ui. Snijd de ananas in blokjes van ca. een ½ cm.
Doe de ananas met de jalapeñopeper en rode ui in een mengkom en schep door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietip:
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 jalapeñopeper
1 rode ui
250 g verse ananasstukjes