Tomatensalsa met komkommer en jalapeño
Exotische tomatensalsa! Deze variant bevat ananas en jalapeño: fris, zoet, zuur, en pittig. Lekker als topping bij een wrap of taco.
Aan de slag
Snijd de romaatjes in kleine stukjes van 3 mm. Schil de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in blokjes van 3 mm.
Snijd de salade-uitjes in heel dunne ringetjes. Halveer de jalapeño in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd zo fijn mogelijk. Snijd de ananas in blokjes van 3 mm. Meng alles tot een frisse salsa, breng vlak voor serveren op smaak met de azijn, peper en zout.
Tomatensalsa met komkommer en jalapeño
Exotische tomatensalsa! Deze variant bevat ananas en jalapeño: fris, zoet, zuur, en pittig. Lekker als topping bij een wrap of taco.
bijgerecht
null personen
65 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de romaatjes in kleine stukjes van 3 mm. Schil de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in blokjes van 3 mm.
Snijd de salade-uitjes in heel dunne ringetjes. Halveer de jalapeño in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd zo fijn mogelijk. Snijd de ananas in blokjes van 3 mm. Meng alles tot een frisse salsa, breng vlak voor serveren op smaak met de azijn, peper en zout.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g romaatjes
½ komkommer
2 salade-ui
1 verse groene jalapeñopeper
250 g verse ananasstukjes
2 el rodewijnazijn