Bagel met zachte geitenkaas, rode bieten en framboos
Deze bagel is een waar plaatje dankzij de biet en framboos! En extra feestje tijdens de lunch.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de gekookte rode biet in dunne plakjes en prak de verse frambozen grof. Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zachte geitenkaas.
Verdeel de plakjes biet en geprakte frambozen erover. Besprenkel met de cremaceto classico
Bagel met zachte geitenkaas, rode bieten en framboos
Deze bagel is een waar plaatje dankzij de biet en framboos! En extra feestje tijdens de lunch.
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de gekookte rode biet in dunne plakjes en prak de verse frambozen grof. Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zachte geitenkaas.
Verdeel de plakjes biet en geprakte frambozen erover. Besprenkel met de cremaceto classico
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbakbagels
250 g gekookte rode bieten
225 g verse frambozen
200 g zachte geitenkaas
1 el cremaceto classico