Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten
De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de ongebrande walnoten in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Snijd de bananen in plakjes.
Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread naturel en verdeel de plakjes banaan erover. Bestrooi met een het kaneel, de walnoten en besprenkel met de ahornsiroop.
Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten
De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.
null personen
505 kcal
10 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de ongebrande walnoten in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Snijd de bananen in plakjes.
Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread naturel en verdeel de plakjes banaan erover. Bestrooi met een het kaneel, de walnoten en besprenkel met de ahornsiroop.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbakbagels
30 ongebrande walnoten
2 bananen
200 g zuivelspread naturel
½ tl kaneel
2 el ahornsiroop