Bagel met roerei, rucola, bosui en dille
EI-ndelijk een bagel met roerei, rucola, bosui en dille. Een lunch om van te smullen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de rucola grof, de bosuitjes in ringetjes en de dille fijn. Klop de scharreleieren los met de halfvolle melk, de bosui, peper en eventueel zout.
Verhit de roomboter op laag vuur in een koekenpan, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net is gestold. Meng de dille erdoor. Snijd de bagels in de lengte doormidden, beleg alle snijkanten met de rucola en verdeel het roerei erover. Breng op smaak met peper.
Bagel met roerei, rucola, bosui en dille
EI-ndelijk een bagel met roerei, rucola, bosui en dille. Een lunch om van te smullen.
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de rucola grof, de bosuitjes in ringetjes en de dille fijn. Klop de scharreleieren los met de halfvolle melk, de bosui, peper en eventueel zout.
Verhit de roomboter op laag vuur in een koekenpan, voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net is gestold. Meng de dille erdoor. Snijd de bagels in de lengte doormidden, beleg alle snijkanten met de rucola en verdeel het roerei erover. Breng op smaak met peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbakbagels
40 g rucola
2 bosuitjes
5 g verse dille
8 scharreleieren
50 ml halfvolle melk
25 g ongezouten roomboter