Gourmet-omelet met bosui en sesam
bewaar
bewaar

Gourmet-omelet met bosui en sesam

Ei, ei, ei, wij zijn zo blij! Omelet van de gourmet is een groot feest, en dat vier jij!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.

Snijd de bosuitjes in ringen. Klop de eieren los met de bosuitjes, de melk, peper, eventueel zout en de helft van het sesamzaad. Zet het eimengsel en de rest van het sesamzaad apart in schaaltjes op tafel.

Verdeel de roomboter over de gourmetpannetjes en bak de omeletjes naar wens gaar. Bestrooi met de rest van het sesamzaad.

variatietipVervang de bosui en het sesamzaad door 50 g geraspte Parmezaanse kaas en 2 el truffelmayonaise (per 4 porties omelet).
variatietipJe kunt de bosui en het sesamzaad ook vervangen door 1 el kerriepoeder en 1 in ringetjes gesneden rode peper (per 4 porties omelet).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gourmet-omelet met bosui en sesam

Ei, ei, ei, wij zijn zo blij! Omelet van de gourmet is een groot feest, en dat vier jij!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig