Lasagne van pompoen met rode biet, mascarpone & geitenkaas
bewaar
bewaar

Lasagne van pompoen met rode biet, mascarpone & geitenkaas

In dit gerecht niet alleen verse lasagne, maar ook pompoenlasagnevellen!

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bieten in dunne plakjes. Houd 6 blaadjes salie (bij 4 personen) apart en snijd de rest fijn.

Meng de mascarpone met de melk, fijngesneden salie, peper en eventueel zout in een steelpan en verwarm op laag vuur al roerend 5 min.

Verdeel 1 el van het mascarponemengsel over de bodem van de ovenschaal. Bedek met ⅓ van de lasagnebladen. Verdeel ⅓ van de pompoenlasagnevellen, ⅓ van de bieten, ⅓ van de rest van de saus en ⅓ van de geitenkaas erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de apart gehouden salie erover.

Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de lasagne te donker wordt.

bereidingstipJe kunt de lasagne 1 dag van tevoren maken. Verwarm ca. 20-25 min. met aluminiumfolie afgedekt op 150 ºC in het midden van de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne van pompoen met rode biet, mascarpone & geitenkaas

In dit gerecht niet alleen verse lasagne, maar ook pompoenlasagnevellen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig