Lasagne van biet, pompoen en geitenkaas
bewaar
bewaar

Lasagne van biet, pompoen en geitenkaas

Bij deze lasagne word je laagje voor laagje verrast door bijzondere smaken.

25 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid de pompoenstukjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd ondertussen de bieten in dunne plakjes. Snipper de ui en rasp de kaas.

Verhit de olie in een pan en fruit de ui 2 min. Voeg de pompoenstukjes en tomatenblokjes toe. Neem de pan van het vuur en pureer de groenten met de staafmixer. Zet de pan weer op het vuur, voeg 1 el salie toe en laat 3 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Vet de ovenschaal in. Verdeel een laagje pompoen-tomatensaus over de bodem van de ovenschaal. Bedek met ⅓ van de lasagnebladen. Verdeel hier ⅓ van de rest van de saus, de helft van de bieten en ⅓ van de geitenkaas over. Maak zo nog 2 lagen, waarvan de laatste geen biet bevat. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de lasagne te donker wordt. Bestrooi voor het serveren met de rest van de salie.

Lasagne van biet, pompoen en geitenkaas

Instructievideo - 03:28 min.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne van biet, pompoen en geitenkaas

Bij deze lasagne word je laagje voor laagje verrast door bijzondere smaken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig