Noedels met snijbonen, paprika, sojasaus en gebakken uitjes
bewaar
bewaar

Noedels met snijbonen, paprika, sojasaus en gebakken uitjes

Wat eten we vandaag? Noedels! Met lekker veel snijbonen, paprika en een extra kick dankzij gember, sojasaus, honing en sesamolie. En ook nog eens in 20 minuten op tafel. Mogen wij aanschuiven?

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Maak de paprika’s schoon en snijd in dunne repen. Snijd de snijbonen in stukken van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Meng de knoflook en gember met de sojasaus, honing en sesamolie.

Bereid de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.

Verhit ondertussen de olie in een wokpan op hoog vuur. Bak de ui 1 min. Voeg de snijbonen en paprikareepjes toe en bak 5-7 min. Schep regelmatig om.

Zet het vuur laag en roer het sojasausmengsel erdoor. Haal de pan van het vuur, voeg de gekookte noedels toe en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de noedels over 4 kommen en bestrooi met de gebakken uitjes.

combinatietipLekker met chilivlokken
resttipGebruik de overgebleven paprika in een lunchwrap.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met snijbonen, paprika, sojasaus en gebakken uitjes

Wat eten we vandaag? Noedels! Met lekker veel snijbonen, paprika en een extra kick dankzij gember, sojasaus, honing en sesamolie. En ook nog eens in 20 minuten op tafel. Mogen wij aanschuiven?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig