Noedels met paprika, biefstuk en ketjap
Als je paprika kort roerbakt, blijft-ie knapperig. Perfect voor dit Oosterse roerbakgerecht.
Aan de slag
Halveer de paprika’s, verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes van ca. 3 mm Snijd de biefstuk in reepjes van 1 cm. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de koriander grof. Snijd de limoen in partjes.
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Verhit de sesamolie met de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Schroei de biefstukreepjes in 30 sec. dicht op hoog vuur in de wok. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de ketjap en de noedels toe en meng goed.
Verdeel over de borden en bestrooi met de bosui en koriander. Verdeel de partjes limoen erover.
Noedels met paprika, biefstuk en ketjap
Als je paprika kort roerbakt, blijft-ie knapperig. Perfect voor dit Oosterse roerbakgerecht.
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika’s, verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes van ca. 3 mm Snijd de biefstuk in reepjes van 1 cm. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de koriander grof. Snijd de limoen in partjes.
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Verhit de sesamolie met de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Schroei de biefstukreepjes in 30 sec. dicht op hoog vuur in de wok. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de ketjap en de noedels toe en meng goed.
Verdeel over de borden en bestrooi met de bosui en koriander. Verdeel de partjes limoen erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 rode paprika's
300 g biefstukken
3 bosuitjes
15 g verse koriander
1 limoen
270 g Hakubaku udon-noedels
½ el sesamolie
1 el zonnebloemolie
2 el ketjap
Dit heb je nodig
wok