Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
bewaar
bewaar

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels

Marineer je vlees van tevoren, dan staat het zo op tafel.

15 min. bereiden / 20 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Meng de biefstukreepjes met 3 el sojasaus, 1 el sesamolie en de knoflook en laat afgedekt 20 min. marineren. Maak ondertussen een sausje van de rest van de sojasaus, de rest van de sesamolie en de suiker.

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de bimi 1 min. Giet af en laat uitlekken.

Verhit 1 el zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak het vlees 2 min. Schep het uit de pan en houd apart. Verhit de rest van de olie en bak de courgette en de ui 3 min. Voeg de bimi, het vlees en het sausje toe en warm alles even door. Schep de noedels erdoor. Breng eventueel op smaak met nog wat sojasaus en flink wat peper.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels

Marineer je vlees van tevoren, dan staat het zo op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig