Bloemkoolrijst met roergebakken biefstuk en bimi
bewaar
bewaar

Bloemkoolrijst met roergebakken biefstuk en bimi

Makkelijk eenpersoons maaltje dat ook nog eens low carb is. Waar wachten we eigenlijk op?

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Zorg dat de biefstuk op kamertemperatuur is. Snijd de biefstuk in reepjes van ca. 8 cm lang en 1 cm dik. Maal de bloemkoolroosjes in de keukenmachine of bakje van de staafmixer tot bloemkoolrijst. Snijd het pepertje fijn. Schil en rasp de gember en snijd de koriander grof.

Blancheer de bimi 2 min. in kokend water met zout. Schep de bimi met een schuimspaan uit het water en laat goed uitlekken. Blancheer de bloemkool 1 min. in hetzelfde kokende water en giet af.

Verhit ondertussen de sesamolie in een wok en bak de biefstukreepjes op hoog vuur 1 min. Zet het vuur laag en voeg de peper, gember, bimi en sojasaus toe.

Doe de bloemkoolrijst in een bord en schep de bimi-biefstuk erop. Bestrooi met de koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolrijst met roergebakken biefstuk en bimi

Makkelijk eenpersoons maaltje dat ook nog eens low carb is. Waar wachten we eigenlijk op?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig