Japanse snijbonen met sojasaus
Aan de slag
Kook de snijbonen 4 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en de rode peper 2 min. Voeg de sojasaus toe en zet het vuur hoog. Voeg de snijbonen toe en roerbak 2 min. Serveer direct.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Japanse snijbonen met sojasaus
bijgerecht
null personen
70 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de snijbonen 4 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en de rode peper 2 min. Voeg de sojasaus toe en zet het vuur hoog. Voeg de snijbonen toe en roerbak 2 min. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g snijbonen
1 el zonnebloemolie
2 tenen knoflook
1 rode peper
3 el Japanse sojasaus