Japanse biefstuk met wokgroente
Rosé gegrild, mals vlees in een fijne marinade.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers in een kom de knoflook uit, roer de sesamolie, sojasaus en suiker erdoor. Leg de biefstukken in een ondiepe schaal, verdeel de marinade erover en laat 10 min. intrekken.
Neem het vlees uit de marinade. Grill 2 min. per zijde van buiten bruin en van binnen rosé. Verhit de olie in een wok. Roerbak de wokgroenten 5 min., schep de meegepakte teriyakisaus erdoor. Verdeel de biefstuk, rijst en wokgroenten over de borden.
Japanse biefstuk met wokgroente
Rosé gegrild, mals vlees in een fijne marinade.
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers in een kom de knoflook uit, roer de sesamolie, sojasaus en suiker erdoor. Leg de biefstukken in een ondiepe schaal, verdeel de marinade erover en laat 10 min. intrekken.
Neem het vlees uit de marinade. Grill 2 min. per zijde van buiten bruin en van binnen rosé. Verhit de olie in een wok. Roerbak de wokgroenten 5 min., schep de meegepakte teriyakisaus erdoor. Verdeel de biefstuk, rijst en wokgroenten over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte snelkookrijst
1 teen knoflook
1 el sesamolie
4 el Japanse sojasaus
1 el lichtbruine basterdsuiker
4 biefstukken
800 g Japanse wokgroente
3 el zonnebloemolie
4 el teriyakisaus