Sticky kipdijfilet met noedels en paksoi
bewaar
bewaar

Sticky kipdijfilet met noedels en paksoi

De marinade van deze kip is zó lekker dat we hem ook gewoon gebruiken als saus voor de noedels.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng ondertussen in een kom de sojasaus, honing, de helft van de sesamolie en de Chinese 5 spice tot een marinade. Voeg de kip toe en meng goed. Verdeel de kip over een met bakpapier beklede ovenschaal. Bak in ca. 25 min. gaar in het midden van de oven.

Snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in kleine stukjes. Schil de gember en snijd fijn. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de peultjes, knoflook, paksoi en gember 1 min. Voeg de noedels toe en roerbak nog 1 min. mee.

Neem de kip uit de oven. Meng de sticky marinade uit de ovenschaal door de noedels. Verdeel de noedels en kip over de diepe borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sticky kipdijfilet met noedels en paksoi

De marinade van deze kip is zó lekker dat we hem ook gewoon gebruiken als saus voor de noedels.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig