Kokoslatte met 5 spice room
Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.
Aan de slag
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice. Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan. Zet voor iedereen een kopje espresso. Schenk de hete kokosmelk in de glazen. Schenk er voorzichtig de espresso bij. Schep de slagroom erop en serveer.
Kokoslatte met 5 spice room
Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstontbijttafel. En dan maken we er maar meteen wat speciaals van.
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice. Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan. Zet voor iedereen een kopje espresso. Schenk de hete kokosmelk in de glazen. Schenk er voorzichtig de espresso bij. Schep de slagroom erop en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml verse slagroom
8 g vanillesuiker
½ tl Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice
400 ml kokosmelk light
4 glaasjes espresso
Dit heb je nodig
glazen