Gewokte udonnoedels met kipdijfilet en zeekraal
bewaar
bewaar

Gewokte udonnoedels met kipdijfilet en zeekraal

Dit kruidige Japanse wokgerecht staat in 20 minuten op tafel!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de kip in gelijke stukken en bestrooi met de shichimi togarashi en eventueel zout. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el arachideolie in een wok en bak de kip 6 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Neem uit de pan en houd warm.

Verhit de rest van de arachideolie en de sesamolie in de wok en bak de knoflook en shiitake 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de zeekraal, taugé en het sesamzaad toe. Roerbak 1 min. mee.

Voeg de noedels en kip toe en bak 2 min. mee. Serveer direct.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gewokte udonnoedels met kipdijfilet en zeekraal

Dit kruidige Japanse wokgerecht staat in 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig