Vis met asperges en tomaatjes van Maggi (advertentie)
Koken met Maggi: gebakken vis en witte asperges zwemmen graag in een romige saus van citroen en peper.
30 min. bereiden
7 ingrediënten
Aan de slag
Schil de asperges rond om vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout en een scheutje azijn. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. net gaar. Halveer de krieltjes en kook ze met zout gaar.
Verwarm de oven voor op 180℃. Dep de filets goed droog en bestrooi ze met zout en peper.
Bak de filets kort aan beide zijden in iets olie met een klontje boter bruin. Schep ze in een ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover. Laat de vis in ca. 8 min. in de oven gaar worden.
Verwarm de Maggi frisse roomsaus volgens aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de asperges, vis, tomaatjes en krieltjes op de borden. Schep de saus erover.
Vis met asperges en tomaatjes van Maggi (advertentie)
Koken met Maggi: gebakken vis en witte asperges zwemmen graag in een romige saus van citroen en peper.
null personen
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de asperges rond om vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout en een scheutje azijn. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. net gaar. Halveer de krieltjes en kook ze met zout gaar.
Verwarm de oven voor op 180℃. Dep de filets goed droog en bestrooi ze met zout en peper.
Bak de filets kort aan beide zijden in iets olie met een klontje boter bruin. Schep ze in een ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover. Laat de vis in ca. 8 min. in de oven gaar worden.
Verwarm de Maggi frisse roomsaus volgens aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de asperges, vis, tomaatjes en krieltjes op de borden. Schep de saus erover.
algemeen:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse witte asperges
250 g verse krieltjes
200 g verse pangasiusfilets
1 milde olijfolie
½ el ongezouten roomboter
125 g cherrytomaten
250 ml Maggi frisse roomsaus citroen & peper