Bladerdeegtaartje met kip en spinazie van Maggi (advertentie)
Koken met Maggi: Dit bladerdeegtaartje met kip en spinazie maak je af met een Frisse Roomsaus. Combineer met cherrytomaatjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en strijk de bladerdeegplakjes hiermee in en eindig met wat sesamzaadjes. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 15 min.
Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de kipreepjes in ca. 5 min. rondom goudbruin.
Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep de kipreepjes door de saus. Zet dit apart.
Verhit de koekenpan opnieuw met de rest van de olijfolie en bak de tomaatjes en de spinazie hier al omscheppend in ca. 3 min.
Leg als bodem een vel bladerdeeg op een bord en schep hierop wat groenten, vervolgens de kip met saus en eindig met de deksel.
Bladerdeegtaartje met kip en spinazie van Maggi (advertentie)
Koken met Maggi: Dit bladerdeegtaartje met kip en spinazie maak je af met een Frisse Roomsaus. Combineer met cherrytomaatjes.
null personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en strijk de bladerdeegplakjes hiermee in en eindig met wat sesamzaadjes. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 15 min.
Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de kipreepjes in ca. 5 min. rondom goudbruin.
Bereid de saus volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep de kipreepjes door de saus. Zet dit apart.
Verhit de koekenpan opnieuw met de rest van de olijfolie en bak de tomaatjes en de spinazie hier al omscheppend in ca. 3 min.
Leg als bodem een vel bladerdeeg op een bord en schep hierop wat groenten, vervolgens de kip met saus en eindig met de deksel.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakjes diepvries bladerdeeg
1 middelgroot scharrelei
10 g sesamzaad
2 el milde olijfolie
300 g kipreepjes
1 fles Maggi Frisse roomsaus citroen & peper
500 g cherrytomaten
300 g verse bladspinazie
Dit heb je nodig
bakpapier