Paashuisje maken met reuze chocolade-ei
Wie maakt het mooiste paashuisje met dit reuze-ei? Versier met alles wat jij lekker vindt, reuze leuk!
Aan de slag
Snijd met een scherp schilmesje voorzichtig een opening in het midden van het reuze-paasei. Maak het mesje steeds warm door het onder een kraan met heet water te houden.
Doe de hazelnootpasta in de spuitzak. Spuit wat hazelnootpasta aan de onderkant van het paasei en zet dit op het tablet melkchocolade-hazelnoot-rozijn.
Breek een ‘trappetje’ van het tablet witte chocolade (eet de rest van het tablet gewoon op). Spuit wat hazelnootpasta op het tablet melkchocolade-hazelnoot-rozijn bij de ingang van het paasei en zet het ‘trappetje’ ertegenaan.
Decoreer het paashuisje met de rest van de hazelnootpasta en de verschillende soorten snoep.
Paashuisje maken met reuze chocolade-ei
Wie maakt het mooiste paashuisje met dit reuze-ei? Versier met alles wat jij lekker vindt, reuze leuk!
null personen
820 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp schilmesje voorzichtig een opening in het midden van het reuze-paasei. Maak het mesje steeds warm door het onder een kraan met heet water te houden.
Doe de hazelnootpasta in de spuitzak. Spuit wat hazelnootpasta aan de onderkant van het paasei en zet dit op het tablet melkchocolade-hazelnoot-rozijn.
Breek een ‘trappetje’ van het tablet witte chocolade (eet de rest van het tablet gewoon op). Spuit wat hazelnootpasta op het tablet melkchocolade-hazelnoot-rozijn bij de ingang van het paasei en zet het ‘trappetje’ ertegenaan.
Decoreer het paashuisje met de rest van de hazelnootpasta en de verschillende soorten snoep.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Excellent reuze paasei Belgische melkchocolade
50 g hazelnootpasta
200 g melkchocolade rozijn hazelnoot
100 g witte chocolade
150 g AH Excellent chocolade paashaasjes
200 g paaseitjes
75 g mini marshmallows
75 g choco’s pinda
Dit heb je nodig
spuitzak