Snelle haastaart
Makkelijk en feestelijk: tover een kant en klare tulband om tot paastaart! Kwartiertje werk.
Aan de slag
Maak botercrème door de roomboter 4 min. te kloppen met de poedersuiker. Voeg het vanille-extract toe, meng 1 min.
Snijd de tulbandcake horizontaal doormidden. Besmeer de onderste helft met een laag botercrème en leg de bovenkant erop. Besmeer de hele buitenkant van de tulband met de rest van de botercrème.
Bestrooi een schoon werkvlak met wat poedersuiker. Verdeel de witte rolfondant in 2 porties. Voeg aan de ene helft de gele kleurstof toe en kneed goed door. Rol hier een lange slang van. Kneed het witte fondant en rol hier ook een slang van. Draai de 2 slangen om elkaar en rol dit uit tot een gemarmerde lap van Ø 30 cm.
Vul de holte van de tulband met de paaseitjes (bewaar wat eitjes) en dek het gat af met de eierkoek. Leg de lap gemarmerd fondant over de taart heen en snijd de randjes aan de onderkant bij.
Versier de bovenkant met de rest van de paaseitjes en het chocolade-paashaasje.
Snelle haastaart
Makkelijk en feestelijk: tover een kant en klare tulband om tot paastaart! Kwartiertje werk.
null porties
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak botercrème door de roomboter 4 min. te kloppen met de poedersuiker. Voeg het vanille-extract toe, meng 1 min.
Snijd de tulbandcake horizontaal doormidden. Besmeer de onderste helft met een laag botercrème en leg de bovenkant erop. Besmeer de hele buitenkant van de tulband met de rest van de botercrème.
Bestrooi een schoon werkvlak met wat poedersuiker. Verdeel de witte rolfondant in 2 porties. Voeg aan de ene helft de gele kleurstof toe en kneed goed door. Rol hier een lange slang van. Kneed het witte fondant en rol hier ook een slang van. Draai de 2 slangen om elkaar en rol dit uit tot een gemarmerde lap van Ø 30 cm.
Vul de holte van de tulband met de paaseitjes (bewaar wat eitjes) en dek het gat af met de eierkoek. Leg de lap gemarmerd fondant over de taart heen en snijd de randjes aan de onderkant bij.
Versier de bovenkant met de rest van de paaseitjes en het chocolade-paashaasje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g ongezouten roomboter
150 g poedersuiker
½ tl vanille-extract
1 AH Excellent Moskovische tulband
450 g witte rolfondant
½ tl gele kleurstof
200 g paaseitjes
1 eierkoek
1 chocolade-paashaas
Dit heb je nodig
handmixer