Wafels op een stokje
bewaar
bewaar

Wafels op een stokje

Deze wafels op een stokje gaat een gegarandeerd succes zijn. Voor ieder wat wils. Dip jij 'm in paashagel, nougatine of kokosrasp?

20 min. bereiden / 1 uur wachten

13 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de boter. Roer in een kom het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar met een garde.

Klop in een andere kom het ei los met een garde. Roer de yoghurt, melk en 25 g gesmolten boter (per 8 stuks) erdoor. Schenk het mengsel, al roerend, bij de droge ingrediënten. Roer goed met de garde tot het net gemengd is, een paar klontjes zijn niet erg.

Verwarm het wafelijzer. Vet het ijzer licht in met de rest van de gesmolten boter, boven en onder. Vul het ijzer met het beslag. Sluit het wafelijzer en bak in 8 min. lichtbruin en gaar.

Smelt ondertussen de pure en witte chocolade elk apart au bain-marie. Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de wafel in 8 driehoekjes. Steek een tapasprikker in elk driehoekje. Doop de wafeldriehoekjes in de gesmolten witte of pure chocolade en besprenkel een aantal met roze glazuur.

Bestrooi naar wens met de paashagel, nougatine of het kokosrasp. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wafels op een stokje

Deze wafels op een stokje gaat een gegarandeerd succes zijn. Voor ieder wat wils. Dip jij 'm in paashagel, nougatine of kokosrasp?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig