Mini vegan 'carpaccio'wrap van Judith van Bonusvegan
bewaar
bewaar

Mini vegan 'carpaccio'wrap van Judith van Bonusvegan

Wrap it up! Met een klassieker als carpaccio bij het kerstdiner zit je altijd goed. Helemaal als je er vegan carpacciorolletjes van maakt.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit het zakje in de verpakking met de rest van de pijnboompitten. Rooster de pijnboompitten in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Snijd ondertussen de rucola grof. Snipper de sjalot. Doe de creamy original met ⅔ van de pijnboompitten, Gran Vegiano, azijn, vegan mayo en pestodressing uit de verpakking in een hoge beker. Pureer met de staafmixer grof. Meng de sjalot erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Leg de helft van de vegan carpaccio op een snijplank (keer de carpaccio met behulp van het bijgeleverde plastic om boven de snijplank). Leg de plakjes carpaccio in de vorm van een tortilla. Verdeel de helft van de pijnboompittencrème en ¼ van de rucola erover. Rol de carpaccio op tot een rolletje en snijd in 4 stukken. Herhaal deze stap met de rest van de carpaccio.

Verdeel de rest van de rucola over een schaal. Verdeel de carpaccio­wraps erover en bestrooi met vegan Parmezaanse kaas uit de verpakking en de rest van de pijnboompitten.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini vegan 'carpaccio'wrap van Judith van Bonusvegan

Wrap it up! Met een klassieker als carpaccio bij het kerstdiner zit je altijd goed. Helemaal als je er vegan carpacciorolletjes van maakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig