Mini vegan 'carpaccio'wrap van Judith van Bonusvegan
Wrap it up! Met een klassieker als carpaccio bij het kerstdiner zit je altijd goed. Helemaal als je er vegan carpacciorolletjes van maakt.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit het zakje in de verpakking met de rest van de pijnboompitten. Rooster de pijnboompitten in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd ondertussen de rucola grof. Snipper de sjalot. Doe de creamy original met ⅔ van de pijnboompitten, Gran Vegiano, azijn, vegan mayo en pestodressing uit de verpakking in een hoge beker. Pureer met de staafmixer grof. Meng de sjalot erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de helft van de vegan carpaccio op een snijplank (keer de carpaccio met behulp van het bijgeleverde plastic om boven de snijplank). Leg de plakjes carpaccio in de vorm van een tortilla. Verdeel de helft van de pijnboompittencrème en ¼ van de rucola erover. Rol de carpaccio op tot een rolletje en snijd in 4 stukken. Herhaal deze stap met de rest van de carpaccio.
Verdeel de rest van de rucola over een schaal. Verdeel de carpacciowraps erover en bestrooi met vegan Parmezaanse kaas uit de verpakking en de rest van de pijnboompitten.
Mini vegan 'carpaccio'wrap van Judith van Bonusvegan
Wrap it up! Met een klassieker als carpaccio bij het kerstdiner zit je altijd goed. Helemaal als je er vegan carpacciorolletjes van maakt.
voorgerecht
null personen
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit het zakje in de verpakking met de rest van de pijnboompitten. Rooster de pijnboompitten in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd ondertussen de rucola grof. Snipper de sjalot. Doe de creamy original met ⅔ van de pijnboompitten, Gran Vegiano, azijn, vegan mayo en pestodressing uit de verpakking in een hoge beker. Pureer met de staafmixer grof. Meng de sjalot erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de helft van de vegan carpaccio op een snijplank (keer de carpaccio met behulp van het bijgeleverde plastic om boven de snijplank). Leg de plakjes carpaccio in de vorm van een tortilla. Verdeel de helft van de pijnboompittencrème en ¼ van de rucola erover. Rol de carpaccio op tot een rolletje en snijd in 4 stukken. Herhaal deze stap met de rest van de carpaccio.
Verdeel de rest van de rucola over een schaal. Verdeel de carpacciowraps erover en bestrooi met vegan Parmezaanse kaas uit de verpakking en de rest van de pijnboompitten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
116 g vegan carpaccio
15 g pijnboompitten
20 g rucola
1 sjalot
40 g Violife creamy original
20 g Nurishh Gran vegiano
½ el wittewijnazijn
2 el vegan mayonaise
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker