Traybake met worst, krieltjes, peen en dilledressing
bewaar
bewaar

Traybake met worst, krieltjes, peen en dilledressing

AVG'tje in traybake-vorm! Je mengt de worst, krieltjes en peen met de kruiden en schuift de ovenschaal 30 minuten de oven in.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de winterpeen en halveer in de lengte. Snijd de helften in de lengte in repen van 1 cm. Snijd de uien in halve ringen. Halveer de grote krieltjes. Snijd de braadworsten in 4 stukken.

Meng de groenten met de krieltjes, worst, het venkelzaad, ⅓ van de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 30 min. in de oven. Schep halverwege om.

Snijd ondertussen de dille fijn. Meng de dille met de mosterd, azijn en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Serveer de traybake met de dressing.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Traybake met worst, krieltjes, peen en dilledressing

AVG'tje in traybake-vorm! Je mengt de worst, krieltjes en peen met de kruiden en schuift de ovenschaal 30 minuten de oven in.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig