Aardappelfrittata van Cêlavíta (advertentie)
Koken met Cêlavíta: Oma’s opbakaardappeltjes en groenten gaan perfect samen in een smaakvolle frittata.
25 min. bereiden
9 ingrediënten
Aan de slag
Pel en snipper de ui. Maak de wortel en de bleekselderij schoon en snij deze in kleine blokjes. Was de tomaten en snij deze in blokjes. Haal de mozzarella uit het vocht en snij de kaas in kleine blokjes.
Verhit in een grote koekenpan de helft van de olijfolie. Bak de ui, wortel en bleekselderij op laag vuur ongeveer 3 minuten. Voeg de aardappels toe en bak deze 2 minuten mee.
Klop ondertussen de eieren los met zout en peper. Schep de tomaat en mozzarellablokjes door het ei. Doe het aardappelmengsel bij het ei. Roer alles goed door en schenk het geheel terug in de pan.
Bak het geheel ongeveer 10 minuten tot het ei gestold is. Leg een deksel op de pan om ook de bovenkant goed te laten stollen. Zet eventueel de laatste minuten de pan onder een hete grill om het ei ook aan de bovenkant te laten stollen.
Laat de frittata een paar minuten nagaren. Verdeel de rucola over de frittata en besprenkel met de rest van de olijfolie.
Aardappelfrittata van Cêlavíta (advertentie)
Koken met Cêlavíta: Oma’s opbakaardappeltjes en groenten gaan perfect samen in een smaakvolle frittata.
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Pel en snipper de ui. Maak de wortel en de bleekselderij schoon en snij deze in kleine blokjes. Was de tomaten en snij deze in blokjes. Haal de mozzarella uit het vocht en snij de kaas in kleine blokjes.
Verhit in een grote koekenpan de helft van de olijfolie. Bak de ui, wortel en bleekselderij op laag vuur ongeveer 3 minuten. Voeg de aardappels toe en bak deze 2 minuten mee.
Klop ondertussen de eieren los met zout en peper. Schep de tomaat en mozzarellablokjes door het ei. Doe het aardappelmengsel bij het ei. Roer alles goed door en schenk het geheel terug in de pan.
Bak het geheel ongeveer 10 minuten tot het ei gestold is. Leg een deksel op de pan om ook de bovenkant goed te laten stollen. Zet eventueel de laatste minuten de pan onder een hete grill om het ei ook aan de bovenkant te laten stollen.
Laat de frittata een paar minuten nagaren. Verdeel de rucola over de frittata en besprenkel met de rest van de olijfolie.
serveertip:
algemeen:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
1 wortel
2 stengels bleekselderij
3 tomaten
250 g mozzarella
4 el milde olijfolie
450 g CelaVita Oma’s opbakaardappeltjes
5 middelgrote scharreleieren
75 g rucola