Hollandse roerbak met kapucijners & opbakaardappeltjes
bewaar
bewaar

Hollandse roerbak met kapucijners & opbakaardappeltjes

In deze roerbak spelen de aardappeltjes een glansrol.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. op middelhoog vuur gaar.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekblokjes 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen. Voeg de ui en prei toe aan de spekblokjes en roerbak 5 min. mee Doe ondertussen de kapucijners in een zeef, spoel onder koud stromend water, laat uitlekken en voeg de laatste minuut toe aan het mengsel in de koekenpan. Breng op smaak met versgemalen peper.

Verdeel de aardappeltjes met de roerbak over diepe borden. Serveer met de piccalilly en zilveruitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse roerbak met kapucijners & opbakaardappeltjes

In deze roerbak spelen de aardappeltjes een glansrol.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig