Captain's dinner met rookworst
Aan de slag
Bak de spekblokjes in een hapjespan zonder olie of boter in 8 min. knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de prei in dunne ringen en bak 3 min. in het achtergebleven spekvet. Voeg de kapucijners en de spekblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Verwarm nog 3 min.
Snijd de ui in ringen. Verhit ondertussen de boter in een andere koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur in 8 min. bruin. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de kapucijners over een schaal en leg de rookworst erop. Serveer de ui, de piccalilly en de augurken in aparte bakjes erbij.
Captain's dinner met rookworst
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bak de spekblokjes in een hapjespan zonder olie of boter in 8 min. knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de prei in dunne ringen en bak 3 min. in het achtergebleven spekvet. Voeg de kapucijners en de spekblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Verwarm nog 3 min.
Snijd de ui in ringen. Verhit ondertussen de boter in een andere koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur in 8 min. bruin. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de kapucijners over een schaal en leg de rookworst erop. Serveer de ui, de piccalilly en de augurken in aparte bakjes erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g spekblokjes
2 preien
800 g jonge kapucijners
50 g ongezouten roomboter
3 middelgrote uien
250 g Gelderse rookworsten
335 g piccalilly
340 g augurken