Oma’s opbakkers met kip en appel van CêlaVíta (advertentie)
Koken met CêlaVíta: lekkers Hollands, kip met appel en aardappels. Een echte familie favoriet.
Aan de slag
Schil en snijd de appels in blokjes van 3 cm.
Snijd de kippendijen in stukjes, net zo groot als de appel. Meng de kippendijen met olijfolie, fijngehakte tijm en peper en zout naar smaak. Rijg de kippendij- en appelstukjes om en om op de spiesjes. Maak 2 spiesjes per persoon. Verwarm een grill- en bakpan.
Bak de aardappeltjes in zonnebloemolie goudgeel en krokant in ongeveer 14 minuten op matig vuur. Breng ze op smaak met peper en zout. Grill ondertussen in de grillpan de kip-appelspiesjes gaar. Draai de spiesjes regelmatig om. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
Oma’s opbakkers met kip en appel van CêlaVíta (advertentie)
Koken met CêlaVíta: lekkers Hollands, kip met appel en aardappels. Een echte familie favoriet.
null personen
466 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snijd de appels in blokjes van 3 cm.
Snijd de kippendijen in stukjes, net zo groot als de appel. Meng de kippendijen met olijfolie, fijngehakte tijm en peper en zout naar smaak. Rijg de kippendij- en appelstukjes om en om op de spiesjes. Maak 2 spiesjes per persoon. Verwarm een grill- en bakpan.
Bak de aardappeltjes in zonnebloemolie goudgeel en krokant in ongeveer 14 minuten op matig vuur. Breng ze op smaak met peper en zout. Grill ondertussen in de grillpan de kip-appelspiesjes gaar. Draai de spiesjes regelmatig om. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
bereidingstip:
serveertip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 jonagold appels
500 g kippendijen
2 el milde olijfolie
2 takjes verse tijm
700 g CêlaVíta oma's opbakkers familieverpakking
1 el zonnebloemolie
Dit heb je nodig
satéprikker of spies
grillpan