Roast potatoes met gegrilde kip van CêlaVíta (advertentie)
bewaar
bewaar

Roast potatoes met gegrilde kip van CêlaVíta (advertentie)

Koken met CêlaVíta: een smaakvol AVG-tje dat lekker snel op tafel staat.

740.14 kcal (Voedingswaarden)

35 min. bereiden

14 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en bak hierin de aardappels voor circa 30 minuten en schep ze halverwege om.

Bereid de marinade voor de kip door de olijfolie, ketjap manis, sojasaus, honing, knoflook-, paprika-, kerrie-, en komijnpoeder goed te mengen. Voeg eventueel nog een snuf zout en peper toe. Laat de kipfilets ca. 10 minuten marineren.

Bereid de marinade voor de groente door 3 el sojasaus te mengen met 2 fijngesneden tenen knoflook en 1cm geraspte gember.

Bak de kipfilets aan beide kanten goudbruin in een koekenpannetje met wat olijfolie. Dit duurt ongeveer 10-12 minuten afhankelijk van de dikte van de kipfilets.

Bak de bimi aan in een wokpan met de sojamarinade. Voeg wat water toe om de bimi gaar te stomen. Dit duurt ongeveer 5-7 minuten.

Trancheer de kipfilet en maak het bordje op met de aardappelen, bimi, kip en top af met wat verse peterselie.

algemeenDit recept is ontwikkeld door CêlaVíta. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roast potatoes met gegrilde kip van CêlaVíta (advertentie)

Koken met CêlaVíta: een smaakvol AVG-tje dat lekker snel op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig