Patatas Bravas met garnalen van CêlaVíta (advertentie)
Koken met CêlaVíta: als de ovenschaal met de gekruide aardappeltjes in de oven staat, heb je alle tijd voor de garnalen en de knoflook champignons.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en bak hierin de Patatas Bravas in circa 20 minuten goudbruin. Schep ze halverwege om.
Snijd de champignons in kwartjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg ondertussen de geraspte tenen knoflook, zout en peper toe. Bak dit circa 5 tot 10 minuutjes en voeg als laatste de verse peterselie toe.
Bak de garnalen in een koekenpan met wat olijfolie en voeg de chili crunch, paprikapoeder en peper toe. Dit hoeft maar heel kort!
Maak je bordje op met de Patatas Bravas, knoflook champignons en garnalen. En top af met wat citroen sap en verse peterselie.
Patatas Bravas met garnalen van CêlaVíta (advertentie)
Koken met CêlaVíta: als de ovenschaal met de gekruide aardappeltjes in de oven staat, heb je alle tijd voor de garnalen en de knoflook champignons.
null personen
428 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en bak hierin de Patatas Bravas in circa 20 minuten goudbruin. Schep ze halverwege om.
Snijd de champignons in kwartjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg ondertussen de geraspte tenen knoflook, zout en peper toe. Bak dit circa 5 tot 10 minuutjes en voeg als laatste de verse peterselie toe.
Bak de garnalen in een koekenpan met wat olijfolie en voeg de chili crunch, paprikapoeder en peper toe. Dit hoeft maar heel kort!
Maak je bordje op met de Patatas Bravas, knoflook champignons en garnalen. En top af met wat citroen sap en verse peterselie.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
425 g CêlaVíta Patatas bravas
400 g kastanjechampignons
2 tenen knoflook
2 el milde olijfolie
15 g verse peterselie
200 g garnalen
1 tl crispy chili in oil
1 tl paprikapoeder
1 citroen