Tosti van roggebrood met mozzarella en paprika
bewaar
bewaar

Tosti van roggebrood met mozzarella en paprika

Heb je roggebrood over van je erwtensoep? Maak er een tosti van! Heerlijk met mozzarella, paprika en Italiaanse kruiden.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui, maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes van ca. 1 cm.

Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Roer de tomatenpuree erdoor, voeg de Italiaanse kruiden toe en bak 1 min. Voeg het water toe, breng aan de kook en laat 2 min. op laag vuur zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Scheur de mozzarella in stukjes. Besmeer het roggebrood met de zuivelspread en verdeel de saus en mozzarella over de helft van de sneetjes. Dek af met de rest van het brood. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tosti’s in delen 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd de tosti’s schuin door en serveer.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tosti van roggebrood met mozzarella en paprika

Heb je roggebrood over van je erwtensoep? Maak er een tosti van! Heerlijk met mozzarella, paprika en Italiaanse kruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig