Tosti met tomaat en mozzarella
Van deze lunchklassieker krijg je nooit genoeg. Een tosti met tomaat en mozzarella is altijd een goed idee.
Aan de slag
Doe de helft van de olie met de knoflook en basilicumblaadjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een olie. Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken.
Bestrijk de helft van de sneetjes brood met de basilicumolie. Beleg met de tomaat en mozzarella en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bedek met de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 grote koekenpannen met de rest van de olie en bak de tosti’s in ca. 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.
Tosti met tomaat en mozzarella
Van deze lunchklassieker krijg je nooit genoeg. Een tosti met tomaat en mozzarella is altijd een goed idee.
null personen
435 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de helft van de olie met de knoflook en basilicumblaadjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een olie. Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken.
Bestrijk de helft van de sneetjes brood met de basilicumolie. Beleg met de tomaat en mozzarella en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bedek met de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 grote koekenpannen met de rest van de olie en bak de tosti’s in ca. 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el milde olijfolie
1 teen knoflook
15 g verse basilicum
2 tomaten
250 g mozzarella
8 sneetjes volkorenbrood
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker