Tosti tonijn met tomaat en rucola
Tosti's voor elke dag: deze gezonde variant met tonijn, tomaat en rucola.
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken in een zeef en snijd de tomaten in plakjes.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Verdeel de tonijn, tomaat en rucola over de sneetjes. Breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes en druk aan.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer voorzichtig halverwege. Of bak de tosti’s zonder olie of boter in een tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden en serveer.
Tosti tonijn met tomaat en rucola
Tosti's voor elke dag: deze gezonde variant met tonijn, tomaat en rucola.
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken in een zeef en snijd de tomaten in plakjes.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Verdeel de tonijn, tomaat en rucola over de sneetjes. Breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes en druk aan.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer voorzichtig halverwege. Of bak de tosti’s zonder olie of boter in een tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
320 g tonijn in zonnebloemolie
2 tomaten
8 sneetjes volkorenbrood
200 g zuivelspread knoflook en kruiden
42½ g rucola
2 el milde olijfolie