Komkommersandwich met rucola en bieslook
It's lunch time! Dus maken we een sandwich met zuivelspread kruiden, verse bieslook, rucola en komkommer. Zo snel, gezond, vegetarisch en budgetvriendelijk kan een goedgevulde boterham zijn.
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd ondertussen de bieslook fijn en de komkommer in dunne plakjes. Meng de zuivelspread met de bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Beleg de helft van de sneetjes brood met de plakjes komkommer en rucola, besprenkel met de olijfolie en dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd schuin doormidden.
Komkommersandwich met rucola en bieslook
It's lunch time! Dus maken we een sandwich met zuivelspread kruiden, verse bieslook, rucola en komkommer. Zo snel, gezond, vegetarisch en budgetvriendelijk kan een goedgevulde boterham zijn.
null personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd ondertussen de bieslook fijn en de komkommer in dunne plakjes. Meng de zuivelspread met de bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Beleg de helft van de sneetjes brood met de plakjes komkommer en rucola, besprenkel met de olijfolie en dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd schuin doormidden.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes volkorenbrood
10 g verse bieslook
¼ komkommer
200 g zuivelspread knoflook en kruiden
20 g rucola
2½ el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
broodrooster