Tosti met gebakken champignons & mozzarella
Tosti-alarm! Deze tosti met gebakken champignons en mozzarella is je nieuwe favoriet.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in plakjes en de knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de champignons en knoflook met peper 6 min. op hoog vuur tot het vocht is verdampt. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de mozzarella in dunne plakjes en halveer deze. Snijd de peterselie fijn.
Meng de peterselie door de champignons en verdeel over de belegde sneetjes. Verdeel de rest van de mozzarella erover en dek af met de rest van het brood. Beleg de helft van de sneetjes brood met de helft van mozzarella. Leg de tosti’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 min. in het midden van de oven.
Snijd de tosti’s schuin door en serveer.
Tosti met gebakken champignons & mozzarella
Tosti-alarm! Deze tosti met gebakken champignons en mozzarella is je nieuwe favoriet.
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in plakjes en de knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de champignons en knoflook met peper 6 min. op hoog vuur tot het vocht is verdampt. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de mozzarella in dunne plakjes en halveer deze. Snijd de peterselie fijn.
Meng de peterselie door de champignons en verdeel over de belegde sneetjes. Verdeel de rest van de mozzarella erover en dek af met de rest van het brood. Beleg de helft van de sneetjes brood met de helft van mozzarella. Leg de tosti’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 min. in het midden van de oven.
Snijd de tosti’s schuin door en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kastanjechampignons
1 teen verse knoflook
1 el milde olijfolie
250 g mozzarella
7½ g verse krulpeterselie
8 sneetjes volkoren casinobrood
Dit heb je nodig
bakpapier