Volkorentosti met kaas en paprika
Vandaag op het menu: gezonde tosti!
Aan de slag
Snijd de rode ui in dunne halve ringen, giet er kokend water over en laat uitlekken. Meng de ui met de azijn en laat staan tot gebruik.
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in flinterdunne repen. Halveer de plakken kaas.
Beleg de helft van het brood met de helft van de kaas. Verdeel de ui en paprika erover en bestrooi met de Italiaanse kruiden. Bedek met de rest van de kaas en de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 grote koekenpannen met de olie en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer halverwege. Snijd doormidden en serveer.
Volkorentosti met kaas en paprika
Vandaag op het menu: gezonde tosti!
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode ui in dunne halve ringen, giet er kokend water over en laat uitlekken. Meng de ui met de azijn en laat staan tot gebruik.
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in flinterdunne repen. Halveer de plakken kaas.
Beleg de helft van het brood met de helft van de kaas. Verdeel de ui en paprika erover en bestrooi met de Italiaanse kruiden. Bedek met de rest van de kaas en de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 grote koekenpannen met de olie en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer halverwege. Snijd doormidden en serveer.
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
1 el witte natuurazijn
2 rode paprika's
4 plakken jong belegen kaas 30+
8 sneetjes volkorenbrood
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
4 el milde olijfolie