Volkorentosti met kaas en ui
De combinatie van kaas en ui is verslavend lekker. Probeer het dan maar eens bij één tosti te houden.
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak de ui 10 min. op laag vuur zacht, roer regelmatig. Voeg de azijn toe en bak nog 5 min.
Besmeer de helft van het brood met de zuivelspread. Bestrooi met de kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 koekenpannen met de rest van de olie verdeeld op laag vuur en bak de tosti’s 8 min. Keer halverwege. Of bak de tosti’s zonder olie of boter in een tosti-ijzer. Snijd de tosti’s diagonaal door en serveer.
Volkorentosti met kaas en ui
De combinatie van kaas en ui is verslavend lekker. Probeer het dan maar eens bij één tosti te houden.
null personen
450 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak de ui 10 min. op laag vuur zacht, roer regelmatig. Voeg de azijn toe en bak nog 5 min.
Besmeer de helft van het brood met de zuivelspread. Bestrooi met de kaas en verdeel de ui erover. Breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes brood.
Verhit 2 koekenpannen met de rest van de olie verdeeld op laag vuur en bak de tosti’s 8 min. Keer halverwege. Of bak de tosti’s zonder olie of boter in een tosti-ijzer. Snijd de tosti’s diagonaal door en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
4 el milde olijfolie
2 tl witte natuurazijn
8 sneetjes volkorenbrood
100 g zuivelspread naturel
150 g geraspte 30+ kaas
Dit heb je nodig
tostiapparaat