Chocoladesaus maken
Ijs, cake, taart. Deze chocoladesaus (600 ml) giet je het liefst overal over.
Aan de slag
Doe het water met de suiker en het zout in een steelpan en breng aan de kook. Roer af en toe.
Breek de chocolade in stukken en doe in een hittebestendige kom.
Schenk het kokende suikerwater op de chocolade en laat 2 min. staan.
Roer met een garde tot een gladde saus. Zet de staafmixer erin en mix glad en glanzend.
Chocoladesaus maken
Ijs, cake, taart. Deze chocoladesaus (600 ml) giet je het liefst overal over.
null porties
255 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe het water met de suiker en het zout in een steelpan en breng aan de kook. Roer af en toe.
Breek de chocolade in stukken en doe in een hittebestendige kom.
Schenk het kokende suikerwater op de chocolade en laat 2 min. staan.
Roer met een garde tot een gladde saus. Zet de staafmixer erin en mix glad en glanzend.
combinatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 ml kraanwater
100 g fijne kristalsuiker
½ tl zout
200 g pure chocolade 72%
Dit heb je nodig
staafmixer