Truffels met banaan en warme chocoladesaus
bewaar
bewaar

Truffels met banaan en warme chocoladesaus

Chocolade en banaan, het blijft een goede combi!

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de slagroom in een steelpan. Hak de chocolade grof en smelt deze in de warme slagroom. Neem de pan van het vuur.

Snijd de bananen in schuine plakjes van 1 cm breed. Halveer de cacaotruffels horizontaal met een heet mes en leg op alle truffelbodems een plakje banaan. Bedek met de bovenkanten.

Maak met een ijsschep 1 mooi bolletje ijs per persoon en verdeel deze met de rest van de plakjes banaan over de borden. Serveer met de truffels en lepel de warme chocoladesaus erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Truffels met banaan en warme chocoladesaus

Chocolade en banaan, het blijft een goede combi!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig