Truffels met banaan en warme chocoladesaus
Chocolade en banaan, het blijft een goede combi!
Aan de slag
Verwarm de slagroom in een steelpan. Hak de chocolade grof en smelt deze in de warme slagroom. Neem de pan van het vuur.
Snijd de bananen in schuine plakjes van 1 cm breed. Halveer de cacaotruffels horizontaal met een heet mes en leg op alle truffelbodems een plakje banaan. Bedek met de bovenkanten.
Maak met een ijsschep 1 mooi bolletje ijs per persoon en verdeel deze met de rest van de plakjes banaan over de borden. Serveer met de truffels en lepel de warme chocoladesaus erover.
Truffels met banaan en warme chocoladesaus
Chocolade en banaan, het blijft een goede combi!
nagerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de slagroom in een steelpan. Hak de chocolade grof en smelt deze in de warme slagroom. Neem de pan van het vuur.
Snijd de bananen in schuine plakjes van 1 cm breed. Halveer de cacaotruffels horizontaal met een heet mes en leg op alle truffelbodems een plakje banaan. Bedek met de bovenkanten.
Maak met een ijsschep 1 mooi bolletje ijs per persoon en verdeel deze met de rest van de plakjes banaan over de borden. Serveer met de truffels en lepel de warme chocoladesaus erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 ml verse slagroom
100 g pure chocolade 72%
2 bananen
8 cacaotruffels
1 l vanilleroomijs