Broodje tonijnsalade met mais
bewaar
bewaar

Broodje tonijnsalade met mais

Een broodje tonijnsalade is een lunchklassieker. En met maïs wordt ie extra bijzonder.

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Doe de mais in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snipper ondertussen de halve rode ui. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de halve paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. ½ cm. Snijd ook de augurken in blokjes van ca. ½ cm. Laat de tonijn uitlekken, vang de olie op.

Meng in een kom de tonijn met 1 el van de opgevangen olie (per 2 personen) en de zuivelspread. Meng de mais, rode ui, paprika en augurk erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bewaar de tonijnsalade apart van de broodjes en beleg je broodjes vlak voor je gaat eten.

algemeenVerdubbel de ingrediënten en maak broodjes tonijnsalade voor het hele gezin. Of eet er 2 dagen van!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje tonijnsalade met mais

Een broodje tonijnsalade is een lunchklassieker. En met maïs wordt ie extra bijzonder.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig