Broodje vega 'tonijnsalade'
bewaar
bewaar

Broodje vega 'tonijnsalade'

Ook zonder échte tonijn maak jij voortaan een écht lekker broodje tonijnsalade!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de ui en snipper de helft. Snijd de andere helft in halve ringen. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 2 el citroensap (per 4 personen) met de rode uiringen en laat 10 min. marineren.

Breng ondertussen een pan water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd grof.

Doe ondertussen de mais in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de radijs in kwarten. Rooster de sneetjes brood.

Meng de visvrije tonijn met de eieren, gesnipperde ui, radijs, mais, het citroenrasp, 1 el citroensap (per 4 personen), de tuinkers en de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Beleg de sneetjes brood met de visvrije-tonijnsalade. Garneer met de gemarineerde rode ui en de rest van de tuinkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje vega 'tonijnsalade'

Ook zonder échte tonijn maak jij voortaan een écht lekker broodje tonijnsalade!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig