Toast met tonijnsalade
bewaar
bewaar

Toast met tonijnsalade

Gezonde tonijnsalade? Het bestaat. En als je 'm smeert op toast heb je een nieuwe favoriet voor lunch.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd fijn.

Rooster ondertussen het brood in de broodrooster. Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el olie (per 4 personen) op. Snijd de bieslook heel fijn en de radijsjes in kwarten.

Prak de tonijn samen met de opgevangen tonijnolie en kwark met een vork goed los. Meng met ⅔ van de bieslook, de radijs en eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Beleg het brood met de tonijnsalade en garneer met de rest van de bieslook.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met tonijnsalade

Gezonde tonijnsalade? Het bestaat. En als je 'm smeert op toast heb je een nieuwe favoriet voor lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig