Toast met citroenricotta en komkommer
Binnen 5 min. staat deze toast met citroenricotta en komkommer op tafel! Of kun jij het nog sneller?
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten.
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de bieslook fijn. Meng de ricotta met het citroenrasp, de bieslook en olijfolie. Breng op smaak met peper.
Besmeer de sneetjes brood met de citroenricotta. Verdeel de komkommerlinten erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Toast met citroenricotta en komkommer
Binnen 5 min. staat deze toast met citroenricotta en komkommer op tafel! Of kun jij het nog sneller?
null personen
350 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten.
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de bieslook fijn. Meng de ricotta met het citroenrasp, de bieslook en olijfolie. Breng op smaak met peper.
Besmeer de sneetjes brood met de citroenricotta. Verdeel de komkommerlinten erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes volkorenbrood
1 komkommer
½ citroen
10 g verse bieslook
250 g ricotta
2½ el milde olijfolie
Dit heb je nodig
broodrooster