Zelf tonijnsalade maken
bewaar
bewaar

Zelf tonijnsalade maken

Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

Snipper de sjalot en snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Doe de tonijn in een schaal en prak met een vork goed los. Meng met de sjalot, augurk, 1 el augurkensap (per 4 personen), de mayonaise, ketchup, mosterd en paprikapoeder. Pel de eieren en verkruimel met een vork. Meng door de tonijnsalade. Breng op smaak met versgemalen peper.

combinatietipLekker op toast of volkoren brood. Het recept is dan niet meet gluten- en lactosevrij
combinatietipLekker met verse kruiden zoals peterselie, bieslook of dille maar ook kappertje en/of blokjes appel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zelf tonijnsalade maken

Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig