Zelf tonijnsalade maken
Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ondertussen de tonijn uitlekken.
Snipper de sjalot en snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Doe de tonijn in een schaal en prak met een vork goed los. Meng met de sjalot, augurk, 1 el augurkensap (per 4 personen), de mayonaise, ketchup, mosterd en paprikapoeder. Pel de eieren en verkruimel met een vork. Meng door de tonijnsalade. Breng op smaak met versgemalen peper.
Zelf tonijnsalade maken
Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.
null personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ondertussen de tonijn uitlekken.
Snipper de sjalot en snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Doe de tonijn in een schaal en prak met een vork goed los. Meng met de sjalot, augurk, 1 el augurkensap (per 4 personen), de mayonaise, ketchup, mosterd en paprikapoeder. Pel de eieren en verkruimel met een vork. Meng door de tonijnsalade. Breng op smaak met versgemalen peper.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
320 g tonijn in water in blik
1 sjalot
75 g zoetzure augurken
4 el mayonaise
1 el ketchup
1 tl dijonmosterd
¼ tl milde paprikapoeder